Actualitat Notícies

Benissa celebra la Black Week del 22 al 27 de novembre.

L’Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa ACEB i l'Ajuntament de Benissa a través d'AFIC-CREAMA organitzen aquesta campanya sota el lema “Setmana de descomptes”.
Benissa celebra la Black Week del 22 al 27 de novembre.

Isabel Bou: “En aquests temps complicats que estem vivint, des del consistori, continuem donant suport a les accions promocionals que ens permeten dinamitzar el comerç de Benissa, i així aconseguir mantindre viu al xicotet comerç.”

Com a tercer any consecutiu, Benissa celebra el seu particular Black Week emmarcada dins de les accions promocionals del mes de novembre. L'Associació del Comerç i l'Empresa de Benissa ACEB i la regidoria de comerç a través de AFIC-CREAMA han organitzat aquesta campanya que té com a objectiu fonamental activar el comerç amb importants descomptes durant les setmanes prèvies a les habituals compres nadalenques, i alhora incentivar les compres de proximitat en el comerç local. Un objectiu que ha sigut present al llarg dels últims anys en les diferents accions dutes a terme des de la regidoria de Promoció Econòmica, però que en els temps que corren, es fa més necessària encara, amb la finalitat de reinvertir en el teixit empresarial local i aconseguir fer circular l'economia del municipi.

L'acció començarà hui dilluns 22 de novembre i acabarà el dissabte 27. En aquesta edició, a causa de l'èxit de les edicions anteriors i a l'interés provocat tant de clients com de comerciants, s'ha produït un augment del nombre d'establiments participants, ascendint a un total de 49 on podràs trobar tota classe de productes amb interessants descomptes.

La responsable de comerç del consistori, Isabel Bou, ha destacat la importància de continuar donant suport a les accions promocionals que permeten dinamitzar l'entramat comercial de Benissa. Per part seua, els comerciants han acollit de bon gust una iniciativa que pretén ser el tret d'eixida de les vendes prèvies al Nadal.

Promocions i descomptes dels establiments participants.

© 2021 - Ajuntament de Benissa - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball