Actualitat Notícies

4t CONCURS APARADORS FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2023.

Els comerços interessats a participar en aquest concurs es poden inscriure en CREAMA Benissa al 965732100, als correus electrònics: (Creama) adl-benissa@creama.org o (ACEB) acebbenissa@gmail.com fins al pròxim 14 d'abril.

L'Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa (ACEB) en col·laboració amb l'Ajuntament de Benissa a través de l'Agència AFIC-CREAMA han posat en marxa el 4t Concurs d'Aparadors de les festes de la Puríssima Xiqueta 2023.

La finalitat d'aquest concurs és premiar l'esforç i treball que realitzen els comerços de Benissa per a atraure clients, a través de la imaginació i l'originalitat en la decoració dels seus aparadors, en els quals hauran d'utilitzar els seus propis productes, impulsant amb això la dinamització del comerç de la nostra localitat.

El jurat visitarà els comerços participants la vesprada del dimecres 19 d'abril, valorant el conjunt de l'aparador respecte a la decoració, ambientació, col·locació dels productes, elaboració artesanal, etc. Els 3 comerços premiats rebran el seu diploma corresponent.

Des de l'ACEB animen a totes les persones a gaudir de les magnífiques creacions que estaran exposades del 18 al 30 d'abril (tots dos inclusivament), mentre visiten el comerç local de Benissa.

La regidora de comerç-AFIC/Creama s'ha mostrat molt satisfeta amb la idea de continuar amb aquest concurs, ja que segons les seues paraules “Un any més organitzem aquest concurs amb el qual es pretén valorar la imaginació i treball en crear originals aparadors que aconsegueixen atraure a la clientela als comerços benissers i donen vida als nostres carrers”.

Bases concurs.

Anunci seu electrònica

© 2023 - Ajuntament de Benissa - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball