Actualitat Notícies

BENISSA ACOLLIRÀ EL V FÒRUM CIUTADÀ PER A l'OCUPACIÓ A la MARINA ALTA.
MAR 2023

Pacte'MA. i CREAMA celebra el Fòrum Ciutadà on s'explicarà detalladament com podem escometre actuacions en el nostre entorn alineades amb els ODS i l'Agenda 2030 i, sobretot, com mesurar l'impacte i l'evolució d'aquestes.

Després d'un temps sense possibilitat de celebrar-ho, des de pacte'MA i CREAMA volem recuperar el Fòrum Ciutadà que havíem celebrat cada any. En aquesta ocasió, serà la seua 5a edició, i comptarem amb 2 ponents experts en ODS i sostenibilitat que ens explicaran detalladament com podem escometre actuacions en el nostre entorn alineades amb els ODS i l'Agenda 2030 i, sobretot, com mesurar l'impacte i l'evolució d'aquestes.


És per això que volem convidar-te al V Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a la Marina Alta que es celebrarà el pròxim 14 de març a les 18 h en Les Cases del Batle, en C/Puríssima, 38-40 de Benissa.


Es tracta d'un acte públic i obert a tota la societat civil de la comarca, ja que es persegueix aconseguir la màxima participació de la societat comarcal –un dels pilars d'aquest acte-. Des d'ací, volem convidar-te i ens agradaria comptar amb la teua participació en aquesta jornada com agent clau comarcal, perquè contribuïm entre totes i tots en les noves estratègies del futur laboral i territorial de la nostra Marina Alta.


Pots ampliar informació de la jornada a la web d'Observatori Marina Alta (en la secció de Notícies).


L'aforament és limitat, per la qual cosa t'aconsellem que emplenes la teua inscripció com més prompte millor en el següent enllaç: Formulari Inscripció

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Benissa - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme