Actualitat Notícies

Càritas Parroquial Benissa rep el xec de l'excedent dels “Bons comercie 2022” de Benissa.
MAR 2023

Ahir es va fer lliurament del xec per import total de 1549,32 € a benefici de Càritas Parroquial Benissa per l'excedent de les 2 campanyes “Bono comerç Benissa” realitzades durant 2022.

Les campanyes del Bo Comerç Benissa van ser organitzades per l'Ajuntament de Benissa a través de AFIC-CREAMA, va comptar amb la col·laboració de l'ACEB i Unió Gremial i amb el suport econòmic de la Diputació d'Alacant.

Tal com s'indicava en les bases de totes dues campanyes del “Bo Comerç”, el saldo que quedara en finalitzar el període per a poder utilitzar les targetes, seria destinat el 50% a l'ONG – Càritas Parroquial Benissa i l'altre 50% es retornaria a l'Ajuntament de Benissa.

Les persones representants de l'ONG es van mostrar molt contentes en rebre el xec, i més encara en veure el total d'euros obtingut, ja que amb aquests diners continuaren ajudant a persones necessitades de Benissa.

A més es va aprofitar l'ocasió per a anunciar que durant el mes vinent de maig es tornarà a realitzar una altra campanya del “Bo comerç Benissa”, en aquesta ocasió amb un import de 100.000 € per a consumir en comerços i negocis de Benissa.

La regidora de Comerç – AFIC Creama va recalcar la importància d'aquestes campanyes en les quals es beneficien tant l'entramat comercial local com la clientela d'aquests. Al que va afegir que continuarà treballant per a millorar la qualitat de vida dels seus conciutadans.

© 2023 - Ajuntament de Benissa - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme