Actualitat Notícies

CREAMA POSA EN MARXA EL CICLE DE COMERÇ AMB EL Programa de digitalització del comerç de la Marina Alta

Es realitzaran 8 tallers formatius en format en línia (webinar), en horari de 15,30 a 17.00 h de manera gratuïta, dirigits a comerciants i empreses de la Marina Alta interessades a digitalitzar el seu comerç.

Creama, en el seu propòsit per donar suport al teixit empresarial de la comarca, ha organitzat una sèrie de tallers dirigits a les micro pimes i al comerç de proximitat. Aquesta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'imparteix per als comerciants amb la realització d'un programa complet per a l'adaptació de les empreses a l'escenari post-COVID i l'impuls de la transformació digital per al comerç.

Igual que en les anteriors edicions, els Agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. En aquesta edició i a causa de la situació que estem vivint amb motiu de la pandèmia causada pel #Covid19 s'ha optat per la realització d'aquests tallers formatius en format en línia (webinar).

Entre els tallers que formen part del cicle podem trobar “Micro vídeos amb Instagram Reels i Tik Tok”, “Youtube”, “Instagram per a comerços”, “Eines per a publicar en xarxes”, entre altres. Tots ells tractaran d'aportar les novetats de gestió empresarial en el format de càpsules empresarials.

Aquest cicle de formació es realitzarà una vegada a la setmana a partir del pròxim dimecres 15 de setembre, sent l'últim el 3 de novembre. També cal ressenyar que les places per a assistir són limitades perquè els tallers resulten pràctics i eficients.

Clicant en els següents enllaços, es pot obtindre més informació i realitzar la inscripció (les places es reservaran per ordre d'inscripció):

Dimecres 15 de setembre: 'MICRO VÍDEOS AMB INSTAGRAM REELS I TIKTOK'

Dimecres 22 de setembre: 'INSTAGRAM PER A COMERÇOS'

Dijous 30 de setembre: 'CONSTRUEIX I EXPLOTA LA TEUA BASE DE DADES'

Dimecres 6 d'octubre: 'YOUTUBE'

Dijous 14 d'octubre: 'EINES PER A PUBLICAR EN XARXES'

Dimecres 20 d'octubre: 'PUBLICITAT EN XARXES SOCIALS'

Dimecres 27 d'ocutbre: 'CREA I GESTIONA LA TEUA PÀGINA WEB AMB SHOPIFY'

Dimecres 3 de novembre: 'BRANDED CONTENT/MARKETING DE CONTINGUTS'

Una vegada inscrit t'enviarem un enllaç perquè pugues accedir al curs a través del teu dispositiu connectat a Internet (mòbil, tauleta, ordinador…).

Per a més informació pots contactar amb qualsevol de les 8 agències de CREAMA situades a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.

© 2023 - Ajuntament de Benissa - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball