Actualitat Notícies

CREAMA POSA EN MARXA EL CICLE DE COMERÇ AMB EL Programa de digitalització del comerç de la Marina Alta

Es realitzaran 8 tallers formatius en format en línia (webinar), en horari de 15,30 a 17.00 h de manera gratuïta, dirigits a comerciants i empreses de la Marina Alta interessades a digitalitzar el seu comerç.
CREAMA POSA EN MARXA EL CICLE DE COMERÇ AMB EL Programa de digitalització del comerç de la Marina Alta

Creama, en el seu propòsit per donar suport al teixit empresarial de la comarca, ha organitzat una sèrie de tallers dirigits a les micro pimes i al comerç de proximitat. Aquesta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'imparteix per als comerciants amb la realització d'un programa complet per a l'adaptació de les empreses a l'escenari post-COVID i l'impuls de la transformació digital per al comerç.

Igual que en les anteriors edicions, els Agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. En aquesta edició i a causa de la situació que estem vivint amb motiu de la pandèmia causada pel #Covid19 s'ha optat per la realització d'aquests tallers formatius en format en línia (webinar).

Entre els tallers que formen part del cicle podem trobar “Micro vídeos amb Instagram Reels i Tik Tok”, “Youtube”, “Instagram per a comerços”, “Eines per a publicar en xarxes”, entre altres. Tots ells tractaran d'aportar les novetats de gestió empresarial en el format de càpsules empresarials.

Aquest cicle de formació es realitzarà una vegada a la setmana a partir del pròxim dimecres 15 de setembre, sent l'últim el 3 de novembre. També cal ressenyar que les places per a assistir són limitades perquè els tallers resulten pràctics i eficients.

Clicant en els següents enllaços, es pot obtindre més informació i realitzar la inscripció (les places es reservaran per ordre d'inscripció):

Dimecres 15 de setembre: 'MICRO VÍDEOS AMB INSTAGRAM REELS I TIKTOK'

Dimecres 22 de setembre: 'INSTAGRAM PER A COMERÇOS'

Dijous 30 de setembre: 'CONSTRUEIX I EXPLOTA LA TEUA BASE DE DADES'

Dimecres 6 d'octubre: 'YOUTUBE'

Dijous 14 d'octubre: 'EINES PER A PUBLICAR EN XARXES'

Dimecres 20 d'octubre: 'PUBLICITAT EN XARXES SOCIALS'

Dimecres 27 d'ocutbre: 'CREA I GESTIONA LA TEUA PÀGINA WEB AMB SHOPIFY'

Dimecres 3 de novembre: 'BRANDED CONTENT/MARKETING DE CONTINGUTS'

Una vegada inscrit t'enviarem un enllaç perquè pugues accedir al curs a través del teu dispositiu connectat a Internet (mòbil, tauleta, ordinador…).

Per a més informació pots contactar amb qualsevol de les 8 agències de CREAMA situades a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.

© 2022 - Ajuntament de Benissa - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball