Actualitat Notícies

Comprar a Benissa és un bon regal

El Nadal s'avança enguany a Benissa. Arturo Poquet: “Amb aquesta bestreta del Nadal hem pretés posar a Benissa en el focus per a ajudar a l'activació i dinamització comercial i hostalera”.
Comprar a Benissa és un bon regal

L'Ajuntament de Benissa ha presentat el programa de Nadal 2020-2021 sota el paraigua de ‘Viu el Nadal a Benissa 2020’. Les activitats començaran divendres dia 13 amb l'encesa de l'arbre, seguit d'un concert de campanes a les 18.30 h en la plaça Rei Jaume I.


Durant gran part del mes de novembre, tot desembre i la primera setmana de gener, Benissa es vestirà de Nadal per a celebrar una festivitat que enguany s'avançarà quasi un mes amb l'objectiu, segons ha dit l'alcalde, Arturo Poquet de “posar a Benissa en el focus per a ajudar a l'activació i dinamització comercial i hostalera”. Entre els diferents esdeveniments i activitats organitzats en col·laboració amb la ACEB i l'agència AFIC-CREAMA, es troba la “Black Week”, campanya amb interessants descomptes en el comerç benisser que tindrà lloc del 23 al 28 de novembre, i la ja tradicional campanya comercial de Nadal per a realitzar les habituals compres nadalenques, que enguany porta com a lema “Comprar a Benissa és un bon regal”, amb una dotació de 12.000 € repartits en tiquets “Rasca i guanya” amb descomptes de 10 €, 25 € i 50 €, entre els comerços adherits a aquesta campanya.

L'alcalde, Arturo Poquet, ha destacat l'esforç de totes les àrees per a coordinar un programa conjunt en el qual han participat les diferents delegacions municipals. Poquet, conscient de la situació sanitària global en la qual es troba el conjunt del territori espanyol ha animat a la gent a participar amb “màxima precaució i cautela” en totes les activitats organitzades pel consistori, incloent-hi aquelles de l'eix ‘Nadal Virtual’ que s'aniran coneixent al llarg dels pròxims dies. A més, des de l'ajuntament s'ha dissenyat un rigorós protocol amb el qual es pretén garantir la seguretat de la ciutadania.

Bases de la campanya

Establiments participants

© 2021 - Ajuntament de Benissa - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball