Actualitat Notícies

CREAMA informa de les ajudes a la creació d'empreses amb base tecnològica.

Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), per la qual es convoquen subvencions per a projectes de creació d'empreses de base tecnològica (CREATEC-CV)
CREAMA informa de les ajudes a la creació d'empreses amb base tecnològica.

Podran sol·licitar aquestes ajudes les petites empreses innovadores i de base tecnològica amb seu social o establiment de producció situat en la Comunitat Valenciana en el moment de la presentació de la justificació, que no incórreguen en cap de les prohibicions que s'estableixen en l'article 13.2. de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, i que complisquen amb la resta de requisits establits en els articles 4 i 49 de l'Ordre 27/2016, de 25 de novembre.

El pressupost subvencionable del projecte, calculat com a suma dels imports susceptibles de subvenció, haurà d'estar comprés entre:

            a) 30.000 euros i 175.000 euros quan l'empresa sol·licitant, en el moment de presentació de la sol·licitud, tinga un antiguitat inferior o igual a tres anys.

            b) 30.000 euros i 300.000 euros quan l'empresa sol·licitant, en el moment de presentació de la sol·licitud, tinga una antiguitat superior a tres anys i inferior a cinc anys.

Les inversions subvencionades hauran de mantindre's inalterables durant els cinc anys següents al pagament de la subvenció.

L'ajuda consistirà en una subvenció de fins al 70% dels costos considerats com a subvencionables. La quantia de subvenció no podrà superar l'import de 0,4 millones d'euros.

Aquesta subvenció finalitza el 6 de febrer de 2020.

Les persones interessades en aquestes ajudes poden obtindre més informació en el CREAMA, a través de la xarxa d'Agències de Desenvolupament Local (ADL) de Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia

© 2020 - Ajuntament de Benissa - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball