Actualitat Notícies

CREAMA POSA EN MARXA EL FOCUS PIME MARINA ALTA 2020 QUE EN AQUESTA EDICIÓ SERÀ EN FORMAT EN LÍNIA.

Com cada any, es realitzarà aquest esdeveniment organitzat pel Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l'Activitat (CREAMA), el Centre Europeu d'Empreses i Innovació (CEEI) d'Elx, i amb la col·laboració de les associacions empresarials de la comarca el CEDMA i JOVEMPA així com UGT. Aquesta edició de Focus Pime i Emprenedoria tindrà lloc l'1 d'octubre.
CREAMA POSA EN MARXA EL FOCUS PIME MARINA ALTA 2020 QUE EN AQUESTA EDICIÓ SERÀ EN FORMAT EN LÍNIA.

Un dels principals objectius d'aquesta macro trobada empresarial són generar sinergies entre els participants afavorint el networking i promoure la coordinació entre les entitats que donen suport a les pimes i els emprenedors. En aquesta edició el tema triat és Impulsant el Comerç de proximitat en la nova normalitat.

El comerç de proximitat, que abans de la crisi del coronavirus ja vivia un moment de reestructuració, s'ha vist també impactat per aquesta nova situació. La limitació de moviment i la seua proximitat, l'augment del teletreball i la necessitat de consumir productes frescos durant la pandèmia -tancant alternatives com a bars o restaurants- són alguns dels factors que han ajudat a pujar a les botigues de barri. La idea és posar en valor la importància del comerç de proximitat, sobretot aquell que ha estat donant servei en ple confinament.

El coronavirus canviarà una mica la nostra manera de consumir? Mirarem més cap al local a llarg termini? Encara és ràpid per a saber-ho. Si, com tot apunta, passem a un model en el qual passarem més temps en les llars i amb una major implantació del teletreball, sembla que aquest creixement del comerç de proximitat es mantindrà en el temps. No obstant això, hauran d'enfrontar reptes com el transport de la compra a les llars de manera conjunta entre tots els llocs, així com la transformació digital que els permeta competir amb el comerç electrònic.

L'esdeveniment es realitzarà en format en línia, a través de ZOOM. L'assistència és gratuïta prèvia inscripció. Si desitges assistir a les dues sessions, has d'inscriure't en cadascuna d'elles. Les places es reservaran per ordre d'inscripció, que ja es pot realitzar en aquest enllaç.

Una vegada inscrit t'enviarem un enllaç perquè pugues accedir a l'esdeveniment a través del teu dispositiu connectat a Internet (mòbil, tauleta, ordinador…).

Per a més informació pots contactar amb l'agència de CREAMA Benissa al 965732100.

PROGRAMA

© 2021 - Ajuntament de Benissa - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball