Actualitat Notícies

La ciutadania benissera gasta més de 400.000 euros en els comerços del poble.

Isabel Bou: "Estem molt satisfets amb la campanya d'enguany. Els veïns i veïnes del nostre poble han ‘regalat Benissa’ aquest Nadal".

El comerç de Benissa està d'enhorabona. I és que, durant les festes de Nadal, la ciutadania de Benissa ha optat per fer les seues compres en els establiments del municipi.

Després d'un exhaustiu balanç durant aquesta última setmana per part dels tècnics de la regidoria de Comerç i AFIC-CREAMA, es pot concloure que han sigut quasi 8.000 les persones participants en aquesta acció comercial, la qual cosa suposa un increment superior al 8% respecte a l'anterior edició, 600 més que en el concurs de les passades festes.

Des de l'Ajuntament de Benissa es valora de manera molt positiva aquest increment de les vendes, degut en bona part a la gran actuació promocional del Nadal a través de l'augment de les inversions en decoració, il·luminació i activitats lúdiques i culturals. La regidora responsable de comerç, Isabel Bou, ha manifestat estar molt satisfeta amb la campanya d'enguany. Segons Bou “els veïns i veïnes del nostre poble han ‘regalat Benissa’ aquest Nadal".

© 2020 - Ajuntament de Benissa - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball