Actualitat Notícies

Joieria Carralo guanya el 4t Concurs d'aparadors de les festes de la Puríssima Xiqueta 2023 de Benissa.
ABR 2023

Més Que Tinta ha aconseguit el segon premi i el tercer premi ha recaigut en l'aparador de El Cup.

L'Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa en col·laboració de l'Ajuntament de Benissa a través de l'Agència AFIC-CREAMA han organitzat el 4t Concurs d'aparadors comercials amb motiu de les festes patronals en honor a la Puríssima Xiqueta. La finalitat d'aquest concurs és premiar l'esforç i treball que realitzen els comerciants del municipi per a atraure els seus clients a través de la imaginació i l'originalitat en la decoració dels seus aparadors, en els quals hauran d'utilitzar els seus propis productes, impulsant amb això la dinamització del comerç de la nostra ciutat.

Avaloris de Mar, Boutique L’Alcudia, El Cup, Joieria Carralo, La Ventana Natural, La Tenda de Gloria D-Sastre, Lucas LCS, Maniquí, Més que Tinta, Milar Giner, Òptica Giner i Servicolor són els 12 establiments participants que es podran visitar fins al pròxim 30 d'abril.

El jurat va visitar els comerços la vesprada d'ahir i va valorar el conjunt de l'aparador respecte a la decoració, ambientació, col·locació dels productes o l'elaboració artesanal. El primer premi se l'ha emportat Joieria Carralo, el segon ha sigut per a Més Que Tinta i el tercer guardó per a El Cup.

La regidora de comerç, Isabel Bou Ivars, ha assenyalat que “un any més els comerciants de Benissa s'esforcen a engalanar els seus comerços per a l'atracció de clients. Ara toca gaudir de les festes, dels aparadors i realitzar les compres en el comerç local”

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Benissa - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme