Actualitat Notícies

Mariola Carbó guanya els 1000 € de la campanya dels comerciants de Benissa.

Mariola Carbó guanya els 1000 € de la campanya dels comerciants de Benissa.

Ja es coneixen els noms de les persones que han guanyat els premis de la Campanya, “Per Nadal, la màgia en el teu comerç local” organitzada per la Regidoria de Comerç, AFIC-CREAMA i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB). Els guanyadors i guanyadores, acompanyats per la Junta Directiva de la ACEB i la responsable de Comerç, Isabel Bou Ivars, es van reunir el divendres 3 a la tenda Sport Plaza, comerç on s'havia realitzat la compra de major import per la guanyadora dels 1.000 euros, premi principal d'enguany.

El sorteig es va realitzar, al matí i en directe, a les instal·lacions de Ràdio Litoral Cadena Ser, comptant amb la presència de la reina infantil de les festes de la Puríssima Xiqueta, Àngela Grimalt Ivars. Raúl Martínez, l'encarregat de conduir el sorteig, va telefonar a Mariola Carbó Cremades, guanyadora dels 1.000 euros en compres. Per a participar, cada client havia de sumar 50 euros de compres a Benissa, la qual cosa ha suposat un element dinamitzador de les vendes en els comerços associats.

A continuació, es detallen las personas guanyadores de la campanya d’enguany:
• Premi 1.000 euros:

Mariola Carbó Cremades

• Premi de 500 euros:

María Femenía Blasco

• Premis de 100 euros:

Marina Mendoza Ceballos

Silvia Mendoza Martínez

Mª José Estrugo Garrido

Rosa Caselles Aguilar

Amada Pérez López

Aquestes persones es van gastar el premi en compres en els comerços associats. L'organització els felicita i agraeix a totes les persones que han participat en aquesta campanya. Isabel Bou Ivars, regidora de Comerç, ha assenyalat que “cal continuar confiant en el comerç de Benissa, com s'ha pogut veure amb el notable increment en la participació d'aquesta campanya”.

© 2021 - Ajuntament de Benissa - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball