Actualitat Notícies

Nova edició de la campanya comercial ‘mona i cabàs’ a Benissa.
MAR 2023

Comprant en comerços del municipi entre el 20 de març al 4 d'abril s'entrarà en un sorteig de 15 cabassos amb productes de proximitat.

La regidoria de Comerç AFIC-CREAMA, juntament amb l'Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa (ACEB), han presentat aquesta setmana una nova edició de la campanya comercial ‘Si vols mona i cabàs, comprant a Benissa ho aconseguiràs’. Una proposta dinamitzadora sorgida fa solament un parell d'anys que ja sembla estar més que consolidada entre el teixit econòmic del municipi.

La regidora delegada, Isabel Bou, ha tornat a recordar l'esforç realitzat durant tot el mandat per a secundar i potenciar el comerç local a través d'intervencions d'aquestes característiques o altres de major impacte com el bo comerç, les ajudes directes o les exempcions fiscals dutes a terme en aquests quatre anys.

Així mateix, Bou, ha assenyalat que “mona i cabàs és una proposta en la qual no sols es fa costat al comerç local. També promocionem el consum de productes de proximitat i valorem la nostra gastronomia local”.

La campanya es desenvoluparà entre el 20 de març i el 4 d'abril. Segons es descriu en el cartell publicitari, es sortejaran 15 cabassos amb productes típics del territori, tots productes tradicionals de la nostra localitat, i molt benvolguts durant tot l'any, però especialment en els dies festius de Pasqua.

Per a participar en aquesta campanya s'han de depositar les participacions amb les dades personals de la persona que ha fet la compra en les urnes habilitades en cada comerç.

Entre tots els bitllets participants, el dijous 6 d'abril a les 9.30 h es realitzarà el sorteig dels 15 cabassos pel Facebook.

Bases campanya

Vídeo promocional

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Benissa - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme