Actualitat Notícies

Novena edició de la Benissa Open Night el pròxim 21 d'agost.

Els comerços oferiran grans descomptes i promocions.
Novena edició de la Benissa Open Night el pròxim 21 d'agost.

  • Arturo Poquet: “La crisi sanitària i econòmica ens ha ensenyat que hem de continuar reforçant iniciatives que afavorisquen el consum de proximitat”.
  • Isabel Bou. “L'any passat no vam poder celebrar l'esdeveniment però en aquesta ocasió tornem amb més il·lusió i ganes d'oferir a la gent tot el potencial del comerç de Benissa”.

Al cap d'un any en blanc a causa de la pandèmia i les estrictes restriccions que impedien celebrar esdeveniments d'aquestes característiques, l'Ajuntament de Benissa celebra el pròxim 21 d'agost a partir de les 20.00 h la novena edició de la ‘Benissa Open Night organitzada per la regidoria de Comerç a través d'AFIC-Creama en col·laboració amb l'associació de comerciants del municipi. L'esdeveniment, que en les passades edicions comptava amb nombroses activitats lúdiques, s'ha vist forçosament reduït per l'actual situació epidemiològica. Per això, en aquesta ocasió, la vetlada comercial solament es veurà amenitzada per un concert en la Plaça Rei Jaume a partir de les 21.30 hores a càrrec del grup musical Black Tie.

A més, com ja es feia, també tindrà lloc ‘La nit en blanc’, una iniciativa cultural nocturna que començarà a les 21 hores i acabarà a mitjanit i en la qual es podrà gaudir de la Casa Abargues, de les Cases del Batle i de dues activitats específiques; un contacontes per a adults a les 22.30 h i dues sessions d'un recital il·lustrat, a les 22 i a les 23.30 hores.

L'alcalde, Arturo Poquet, que des de l'inici de la pandèmia ha mostrat una especial preocupació i sensibilitat pel comerç benisser ha dit que “la crisi sanitària i econòmica ens ha ensenyat que hem de continuar reforçant iniciatives que afavorisquen el consum de proximitat”.

Per part seua, la regidora delegada de Comerç ha volgut recordar que l'any passat no es va poder realitzar l'esdeveniment però que “en aquesta ocasió tornem amb més il·lusió i ganes d'oferir a la gent tot el potencial del comerç de Benissa”.

Els comerços del municipi també han volgut incentivar aquesta acció amb grans descomptes. A més, des de l'ACEB està previst realitzar un sorteig al llarg dels pròxims dies a través de les xarxes socials de 10 vals de compra de 20 € cadascun per a utilitzar durant la nit de l'Open Night.

D'aquesta manera s'espera que una gran quantitat de veïns de tota la comarca reserven la nit del dissabte i acudisquen a Benissa a fer les seues compres. Per a això, indica Isabel Bou: “Estem treballant a donar difusió més enllà del terme municipal”. Els organitzadors preveuen un èxit similar al d'anteriors edicions encara que són plenament conscients de les lògiques limitacions que provoca l'alta incidència que continua existint en el conjunt del territori. Des del consistori se li ha demanat a totes aquelles persones que decidisquen acudir a l'esdeveniment, màxima precaució, ús de la màscara i distància social per a evitar possibles contagis.

Promocions

© 2022 - Ajuntament de Benissa - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball