Actualitat Notícies

Per 'Sant Balentí', Cupido premia als clients de Benissa
FEB 2024

Una original campanya de l’Associació del Comerç i l'Empresa de Benissa.

Benissa es prepara per a celebrar l'amor d'una manera especial aquest Sant Valentí amb la campanya 'San Balentín' amb B de Benissa, organitzada per l’Associació del Comerç i l'Empresa de la localitat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benissa a través d'AFIC - Creama. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure el comerç local i fomentar l'esperit romàntic d'aquestes dates.

Durant els dies previs al 14 de febrer, aquelles persones que facen compres en els establiments participants de Benissa tindran l'oportunitat de ser sorpresos per Cupido. Si en ser a la botiga entra Cupido per la porta, els clients rebran un regal especial com a mostra d'estima per la seua elecció de comprar a Benissa.

Els sorpresos contaran la seua història d'amor, cantaran una romàntica cançó o sorprendran la seua parella amb un bonic missatge. Històries romàntiques que es gravaran per a publicar-se en les Xarxes Socials de l'associació el 14 de febrer.

La campanya 'San Balentín' busca no sols celebrar aquesta efemèride, sinó també l'amor pel comerç local. Animant a les persones a fer costat als negocis locals a través de les seues compres.

“Aquesta original campanya, és tan sols un xicotet aperitiu de què ens espera en el comerç local en els pròxims mesos” ha comentat el president de l'associació, Raúl Martínez, una acció on la nova junta directa ha depositat molta il·lusió per a generar un gran impacte en el comerç local.

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Benissa - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme