Actualitat Notícies

“A Pasqua no façs la bonica i compra a Benissa” L'ACEB continua premiant la fidelitat dels qui compren a Benissa.
MAR 2024

L'Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa (ACEB) està impulsant el comerç local amb campanyes molt creatives i de la mà de l'Ajuntament a través d'AFIC Creama.

“A Pasqua no faces la mona i compra a Benissa”, convida als clients a buscar 20 mones amagades en els comerços associats. Aquells que troben 5 mones podran participar en el sorteig de 50 € per a consumir en compres. En total, es repartiran 300 € en premis entre els compradors que participen del 22 de març al 6 d'abril.

Els fullets per a poder participar estaran en els comerços on s'amaga el típic dolç benisser. Però per a aquells que vulguen començar amb el passaport en mà, poden acudir a Creama, Maniquí, Llibreria Puríssima, Rent A Car Giner o Amaranto Flors.

Una participació que han de depositar en les urnes, instal·lades en estos establiments citats, i molt IMPORTANT, han de tindre els 5 segells dels comerços on s'ha trobat la mona.

Estes iniciatives no sols promouen l'activitat comercial a Benissa, sinó que també enfortixen la comunitat i el sentit de pertinença a l'associació. Amb el suport de l'Ajuntament de Benissa, estes campanyes oferixen una oportunitat perfecta perquè els residents descobrisquen i facen costat als comerciants locals, mentre tenen la possibilitat de guanyar premis. Anima't a participar i bona sort!

Bases campanya

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Benissa - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme