Actualitat Notícies

10 premis de 100 € per comprar a Benissa aquest estiu.
JUL 2023

La campanya s'estendrà des del 24 de juliol fins al 9 d'agost i participaran totes les empreses i comerços associats a l'ACEB.

“Disfruta de l’estiu a Benissa i aprofita la calor de les rebaixes!” és el lema triat per l'Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa per a la campanya promocional d'aquest estiu. Una iniciativa que naix des d'ACEB i en la qual la regidoria de Comerç a través d'AFIC-CREAMA col·labora de manera activa.

Aquesta campanya té com a objectiu fomentar i ressaltar la importància del comerç local en el nostre municipi, mentre es brinda a la clientela l'oportunitat de gaudir d'una experiència de compra única en aquesta temporada estival. Així mateix, també és una excel·lent manera de destacar els xicotets negocis i generar un impacte positiu en la comunitat local.

Aquesta acció que tindrà lloc des del dia 24 de juliol fins al 9 d'agost, té previst repartir 10 premis valorats en 100 € cadascun, no acumulables en la mateixa persona, per a consumir-los en productes o serveis de les empreses i comerços associats.

Com en ocasions anteriors, el procediment per a optar a un dels xecs valorats en 100 € és molt senzill, cal comprar en les empreses o comerços adherits i depositar la participació amb les dades sol·licitades en les urnes habilitades en cada establiment, tots els bitllets obtinguts participaran en el sorteig que es realitzarà el dia 11 d'agost en el Centre d’Excel·lència.

Vicent Ferrer, el nou regidor delegat de Comerç AFIC-CREAMA ha reconegut la importància de dissenyar campanyes atractives perquè els veïns i veïnes de Benissa trien el seu poble a l'hora de comprar, així com per a les persones que ens visiten o estan de pas. Al que recalca “Hem de treballar per a aconseguir un entramat comercial que resulte atractiu tant a veïns/as de Benissa com per a visitants. I amb aquesta mena de campanyes, al costat de l'interés de cada comerç i empresa, i el suport incondicional de l'Ajuntament de Benissa, a poc a poc l'aconseguirem.”

Bases campanya

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Benissa - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme